Grunnleggende fedre


Sofafamiliens avbrekk fra valgoppkjøringen har vært sesong 2 av Brotherhood og veldig passende HBOs miniserie John Adams. Brotherhood er en slags irsk Sopranos light fra Rhode Island og ble raskt avhengighetsskapende, dog ikke helt i samme liga som Tony & co. Valgnatta kom før vi rakk å se ferdig John Adams, kom faktisk bare til episode 2 av 7. Men for en episode! Fascinerende saker om fedrene (og en håndfull kommende presidenter) som satte uavhengighet og frihet foran frykten for den noe gale George III (Forøvrig portrettert i den høyst severdige The Madness of King George fra 1994.)

Ellers må jeg tilstå at vi måtte få tak på sesong 2 av Brotherhood så fort som mulig for å forsøke å ta igjen mitt popkulturelle idol Astrid Meland som forlengst har sett den. Hun ser ofte serier og filmer tidligere enn sofafamilien fordi, ja, jeg lar det ligge. Men dernest må jeg tilstå at hovedmotivasjonen for å skrive akkurat denne posten var at jeg kunne linke til Astrids bloggpost, selvsagt primært begrunnet i dyp beundring, men også i et forsøk på å snylte trafikk.

Spent på om akkurat det funker.

Reklame

1 kommentar

Filed under tv

One response to “Grunnleggende fedre

  1. Du har nå fått 1 av mine 6 lesere over til deg, ikke verst! (meg altså). Jeg lurer på om du kan satse på filmanbefalinger framover? Jeg er nemlig tom for ideer. Men John Adams-serien har jeg sett altså. Veldig bra!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s