Ånei! Se! Pass deg!!! En pille! Skrik!

Annspan har lest rystende ting i Aftenposten-avisa.  Annspan siterer:

Vil gjemme bort piller
Sigaretter og snus er allerede godt skjult i norske butikker. Nå vil Sp-politiker Kjersti Toppe gå et skritt videre og gjemme bort smertestillende medikamenter, slik at ingen uforvarende skal få øye på pillene når de handler.

Annspan er sikker på at den ene årvåkne leser har fått med seg poenget i dette. U-forvarende. UFORVARENDE. Som i plutselig. Helt uventa. Uten i det hele tatt å ha bedt om det. Annspan ser hvor dette bærer.

Annspan går i butikken for å kjøpe melk, og utsettes helt uforvarende for øl, is, rødt kjøtt, kaffe, brus med sukkersmak. Annspan kan slett ikke ha det. Og det finnes verre ting enn Annspan også. Tenk, tenker Annspan, tenk om et barn – et uskyldig barn – i butikken UFORVARENDE får øye, på, ja, her kan enhver tenke selv. Annspan sier ikke mer. 

Det er antagelig kun melka som bør stå åpent framme, egentlig. Og kanskje et brød. For nå har dette gått altfor langt.

parapepe

Og hva gjemmer seg ikke helt uforvarende bak paraceten?? En pepe!?! Ånei, værsåsnill-ikke-panda-lakris!! Annspan er ikke forvart!! Skriiiiik!

Reklame

2 kommentarer

Filed under Uncategorized

2 responses to “Ånei! Se! Pass deg!!! En pille! Skrik!

  1. Her snakker vi kun om en mulig løsning. Kooperativen forsøkte seg med dette allerede i 1980 med blå/hvite varer. La oss ikke stoppe ved blå/hvit innpakning, men hvorfor ikke gi alle varer et kodenavn også. Livsfarlige piller les:Paracet går nå kun under dekknavnet «Petter». Sukkerholdig kryptonitt betegnes nå kun som «Berit». Butikkopplevelsen lenge leve: Jeg skal ha en halvliter Berit og en pakke Petter.

    Når vi først er inne på brukeropplevelser. Vensafe er på mange måter en smart greie. Tjuvradder og annet uærlig pakk holdes på god avstand fra røyk, snus og barberblader. Fungerte greit en stund helt til en eller annen bestemte at bildene på skjermen hvor du velger vare ble tatt bort. Her snakker vi om å uforvarende ende opp med noe helt annet enn du hadde tenkt. 50 valg, intet bilde, alt i gråtoner. Ikke like stas å barbere seg med Prince Menthol.

    • Håhå, nei du! Du kjøpte en halvliter Berit igår, så den går nok ikke! Fine også disse stativene med plastkort. Blir fint detta, når alle uforvarende lager kø mens de febrilsk forsøker å se forskjell på en halvliter Berit, et lite brett Petter og to pakker 20 Gunnar.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s