Dette er veldig HASTER PLEASE

Ah.

Annspan får jo slike eposter som vedlagte fra den store, spennende verden fra tid til annen.  Denne var såpass hinsides at Annspan bare måtte dele med sin store tilhengerskare. Her er mye å begeistres over, Annspan klarer ikke helt å velge mellom godbitene. Les det gjennom deg selv, jeg vedder du vil glede det også!

Kjære venn,

Jeg er Dr. Anthony Davis Manager Regnskap Tilsyn Institutt for en Bank fra Harlsden, North West London, her i England (bankens Bank). Jeg skriver du om en bedrift forslag som vil være av en enorm fordel for oss begge. I min avdeling, blir revisor Greater London Regional Office, oppdaget jeg en sum av £ 15 millioner (femten millioner pund) i en konto som tilhører en av våre utenlandske kunder Late Business Mogul Mr. Moises Saba Masri en milliardær, en jøde fra Mexico som ble et offer for et helikopter krasj tidlig i år, drepte ham og familiemedlemmer. Saba var 47 år gammel. Også i helikopteret på tidspunktet for ulykken var hans kone, deres sønn Avraham (Albert) og hans datter svigersønn.

Piloten ble også drept. Valget av kontakter deg er vekket fra den geografiske natur hvor du bor, særlig på grunn av sensitiviteten av transaksjonen og konfidensialitet her. Nå vår bank har ventet på noen av slektningene til å komme opp for kravet, men ingen har gjort det. Jeg personlig har vært mislykket i finne slektninger. Jeg søker ditt samtykke til å presentere deg som pårørende / Will Betalingsmottakers til den avdøde, slik at utbyttet av denne kontoen verdi på 15 millioner pund kan bli utbetalt til deg.

Dette vil bli utbetalt eller delt i disse prosenter, 60% til meg og 40% til deg. Jeg har sikret alle nødvendige juridiske dokumenter som kan brukes til å sikkerhetskopiere dette kravet vi lager. Alt jeg trenger er å fylle inn ditt navn til dokumenter og legalisere det i rettssalen her for å bevise at du som legitim betalingsmottakeren. Alt jeg trenger nå er din ærlige Samarbeid, taushetsplikt og tillit til at vi ser denne transaksjonen gjennom. Jeg kan garantere deg at dette vil bli utført under en legitim ordning som vil beskytte deg mot eventuelle brudd på loven. Vennligst gi meg følgende, som vi har 7 dager på å kjøre den gjennom. Dette er veldig HASTER PLEASE.

En. Fullt navn.
2. Din Direkte mobilnummer.
Tre. Din Kontaktadresse.
4. Sex / alder.
5. Yrke / stilling.
Seks. Nasjonalitet.

Etter å ha gått gjennom en metodisk søk, bestemte jeg meg for å kontakte deg håper at du finner dette forslaget interessant. Vennligst i bekreftelsen av denne meldingen, og angir din interesse vil gi deg mer informasjon. Bestrebe seg på å la meg vite din avgjørelsen i stedet holde meg vente. Takker du i påvente av gode svar.

Beste hilsen,
Dr. Anthony Davis.
Revisor Great London Regional Office,
Bankens Bank.

Reklame

2 kommentarer

Filed under Uncategorized

2 responses to “Dette er veldig HASTER PLEASE

 1. Gry Bj

  Fikk denne i går. De har hendene fulle om dagen, disse bizznizzfolka. Og google.translate.com har en lang vei å gå.

  Oppmerksomhet

  Jeg skriver deg igjen fordi jeg antar vеr fшrste korrespondanse var ikke vellykket. Jeg har en gjensidig bedrift prosjekt for е overfшre stor sum penger fra min bank her for deg, basert pе et riktig planlagt strategi. Dette fondet er innskudd av Mr. Irshad Ahmad, pakistanske som dшde under noen omstendigheter uforstеelig i Afghanistan. Jeg vil sette pris pе om du vurderer dette prosjektet mеlet uten partiskhet eller stereotypier.

  Nеr vi har fullfшrt denne transaksjonen, 5% av dette fondet vil bli donert til veldedighet avtalt mellom oss begge, og ogsе for е stшtte grшnnere miljш.

  Vennligst kontakt meg via min private e-post (shuxi_ang@yahoo.com.hk) for mer informasjon hvis du er interessert.

  Shuxiang Yang
  SFO, Shanghai Pudong Development Bank
  E-post: shuxi_ang@yahoo.com.hk

 2. Haha, herlig 🙂 Og helt uten partiskhet eller stereotypoer! Tihi.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s