Annensortiment

Her forleden fikk Annspan skremmende sneglepost i postkassen sin. Med store, tydelige tall sto 01.10.2009. Annspan forsto jo kjapt at det var et varsel om noe skummelt som skulle måtte skje. Og sannelig. 01.10.2009 er D-dag for prøveordningen for søppelsortering i Oslo. Iallefall hjemme hos Annspan.

0110

OK – prøveordning er greit, Annspan skal selvsagt prøve. Annspan vil jo gjerne være miljøvennlig. Men allerede i veiledningen (som høyst vennlig dukket opp på døra noen dager etter sammen med blå og grønne plastposer, dog ikke de vrengte handleposene, hvor finner Annspan dem?) startet forvirringen. Annspan siterer: 

«Plastemballasje kan være både myk og hard plast.»  OK. Men hva med plast som gir etter når man klemmer på den – MYKT eller HARDT? Og hva mener de med at de ikke vil ha «tilgriset eller forurenset plastemballasje»? Som f.eks. tannkremtuben min. Den er hard først, så myk og så ferdig, men ikke akkurat tilgriset (Annspan er ekstremt nøye på slikt). Ja, så hvor skal den? Er den organisk, fordi jeg har brukt den i munnen?

De oppfordrer ellers til å bruke fornuften.  «Et raskt tak med oppvaskbørsten er ofte det som skal til». Eh, javel. Hvordan får jeg oppvaskbørsten inn i tannkremtuben?? Og dette er bare begynnelsen…

MULIG verre enn dette er denne lille dingsen som dukka opp i Annspans pose med Beef Jerky:

ageless

Hm. Sånn cirka naturlig størrelse innfelt. Opplagt kan det ha gått med slike når Annspan har knasket Beef Jerky.

Er Beef Jerky mat? Nei, Annspan er usikker på om hun egentlig vet hva det faktisk er, men er helt 100% sikker på at det finnes mange anledninger hvor Annspan glad og fornøyd åpner sin nyinnkjøpte Beef Jerky-pose, legger seg foran tven, smekker inn dvden og setter i gang. Så det Annspan egentlig lurer på nå er hvor mange av disse skrekkelige er-det-plast-er-det-organisk-hvilken-bøtte-skal-det-i-det-er-jaffall-ikke-spiselig-og-JAFFALL-ikke-miljøvennlig’e greiene har Annspan EGENTLIG fått i seg helt uforvarende?? Og «Do not eat ageless» – hva i all verdens land og rike betyr nå det egentlig?? Kan det være sånn at HVIS jeg spiser dem, blir jeg rynkefri og alt det der?

Forøvrig: Ja, Annspan har juksa på dette innlegget. Det er publisert på mandag, men tilbakedatert til søndag. Ufattelig, uhyre frekt, selvsagt, men ellers når ikke Annspan sitt personlige mål om ett innlegg i uka og se om jæ bryr mæ.

Reklame

Legg igjen en kommentar

Filed under Uncategorized

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s