Valgt! 09

Annspan oppsummerer uke 39 såvidt det er (akkompagnert av Fisking i Valdres med Viggo Sandvik).

Annspan kunne som kjent ikke stemme, men hadde stor glede av å følge avtroppende Geir Helljesen i sitt In a galaxy far far away-studio under valgkvelden. En glitrende avskjedssending, syntes Annspan, som syntes det var utrolig kult at NRK hadde tatt seg bryet med å bygge dette kjempelange studioet til Helljesen i avskjedsgave.

Annspan har ellers forstått at det er litt furore rundt oljeleting eller ikke i Lofoten og Vesterålen. Annspan er verken for eller mot dette, som vanlig. Dessuten tenker Annspan at med alle kongekrabbene langs kysten der oppe må det da være svært vanskelig å få plassert noen form for stabil oljerigg uten at kongekrabbene går til angrep og drar hele sulamitten med seg nedover kysten? Samma det. Det er lørdag etter en hard uke, og Annspan orker virkelig ikke ta stilling.

Annspan har også fått med seg at Oslo-politiet har rydda opp rundt Akerselva og fjerna alle de kriminelle dopmenneskene som hang rundt der, men ikke hatt krefter til å dra aksjonen videre til Nye Plata. Ikke så rart, egentlig, for selv pol’ti må da synes det er umulig å komme fram der. Apropos kriminelle – Aftenposten gjør i papirutgaven i dag  (Annspan orker ikke sjekke om den finnes på nett) et nummer av at kriminelle bilførerne står bak mesteparten av bilulykkene. Annspan synes jo dette er svært overraskende, men lurer på om det kan være fordi de har politiet etter seg i vill fart hele tida.

tøysemoderert

Statsminister Hanekamhaug (42) i 2029. (Bildet er manipulert og har ingenting med virkeligheten å gjøre. Red.anm.)

De få gangene Annspan ellers har vært i kontakt med virkeligheten i uke 39 utenfor nye og gamle episoder av Criminal Minds (ja, Annspan er våken på natta for å ta unna), har Annspan observert det nye fenomenet Hanekamhaug. Annspan synes det er imponerende å komme seg inn på Stortinget som 22-åring (hallo, hvor langt hadde Annspan kommet som 22-åring her i verden? Hæ?), og synes at alle skal slutte å være så eplekjekke mot den unge jenta, ellers har de brukt opp hennes 15 minutter før hun i det hele tatt har tatt fatt på sin nye karriere. Annspan spår herved forøvrig at Hanekamhaug-regjeringa overtar etter Jensen-regjeringa i 2029. Hvordan? Jo, i oktober 2029 blir Hanekamhaug stemt fram av irriterte nordmenn som vinner* av Skal vi danse, og får posten som premie.  Så det.

*) Hanekamhaug og hennes dansepartner vinner knepent foran statsminister Jensen, som også i 2029-sesongen insisterer på å danse solo.

Reklame

1 kommentar

Filed under Uncategorized

One response to “Valgt! 09

  1. Til dem som synes sånt er gøy, fant Annspan tips om eldregjøring av folk her: http://www.photoshoplab.com/aging-people.html

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s