Velg! 09

Rocke-Jens og vennene hans

Annspan undrer seg litt over Arbeiderpartiets rockeimage og forstår ikke helt hvorfor det må være sånn eller hva det egentlig betyr. Men samma det. Annspan undrer seg også litt over NRKs kjekke Velg! 09 og forstår egentlig ikke hva det betyr heller. Velg 09? Hvorfor ikke Valg 09? Men samma det også. Det er lørdag etter en hard uke, og Annspan orker virkelig ikke ta stilling.

Kan godt være Annspan hadde stemt Arbeiderpartiet, om det ikke hadde vært for at Annspan er innvandrer og således uten stemme i dette valget. Annspans eneste valg er å øve press på resten av sofafamilien og sørge for at familiens eneste stemme blir brukt noenlunde greit. Og det er jo vanskelig nok.

Vi henter veiledning fra Gjeipegjengen på Vittighetens Dyd: ValgKampen er nesten over nå, og det gjelder å fatte en endelig avgjørelse, for så å holde seg til den. Fint sagt! (Anbefaler også Gjeipegjengens sannferdige oppsummering av sist ukes Robinson-premiere. Fin presisjon!)

Det er sikkert fristende å stemme FrP og Siv Jensen, som i gårsdagens partilederdebatt så Annspan bestemt inn i øynene, senket stemmen og med dyp patos lurte på om Annspan var irritert, fordi FrP er det eneste partiet som virkelig bryr seg om at Annspan er irritert eller er i stand til å gjøre noesomhelst med noe. Annspan ble faktisk skikkelig irritert og forsøkte å ta igjen, men Jensen lot seg ikke vippe av pinnen. Vi hevner oss med å kjøre reprise på dette festlige innslaget fra landsstyremøtet tidligere iår. Vi ska’kke godta det!

Godt Velg!, da.

Reklame

3 kommentarer

Filed under Uncategorized

3 responses to “Velg! 09

  1. Jeg lover at neste gang skal jeg stemme på det partiet som vil gi deg lov til å stemme, selv om du er innvandrer. Uansett om du vil eller ikke. Hvis jeg skal tvinges til å stemme, hvorfor skal ikke du?

  2. Et herlig innspill, Kalle Kanin! Slike gutter det vil gamle Norge ha! Lettere tvang er alltid litt fint.

  3. Tilbaketråkk: Valgt! 09 « annspan

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s