M.I.A. – Rest in pieces!

In Memoriam Everest Attitude «Red» Annspan I, 2005-2009

Everest Attitude "Red" Annspan I og Annspan i lykkeligere dager.

Everest Attitude "Red" Annspan I og Annspan i lykkeligere dager for ikke lenge siden.

Det er med stor tristesse vi må melde at Annspans eneste kjæledyr, Everest Attitude «Red» Annspan I, ble brutalt overfalt, boltekutta og bortført fra Youngstorget fredag 4. september 2009 et sted mellom kl 1800 og 2150, og herved erklæres M.I.A.

Everest Attitude «Red» Annspan I ble født ca 2005 i Oslo, har hele tiden hatt sitt varme hjem og tilholdssted i Oslo sentrum og har aldri vært aleine ute om natta. Annspan vil minnes de fine turene de hadde sammen til Ullevålseter og Bygdøy (jaja, ikke i år, da, og kanskje heller ikke ifjor, men før, da), de daglige turene til og fra jobben gjennom Oslo sentrum, og ikke minst de mange aftenturene hjem da Annspan og Everest Attitude «Red» Annspan I helst ikke burde ha vært på hjul sammen, men lente seg på hverandre.

Et varmt minne er også søndagen for bare to uker siden («!#¤%»#), da Annspan brukte en hel dag på å rense, pusse, gnikke og smøre Everest Attitude «Red» Annspan I. Hvem er det nå som skal holde henne blank og ren. Hæ??!

Ved bortføringen var Everest Attitude «Red» Annspan I behørig låst til et gjerde rett ved siden av en god vennesykkel, som av ukjente årsaker hverken klarte å huske kidnappingen eller bidro nevneverdig til å forhindre den grusomme hendelsen.

Annspan er forbanna og lei seg, selvsagt, og frykter at Everest Attitude «Red» Annspan I går en trist skjebne i møte, havner i dårlig selskap og blir tvunget til å frakte ulovlige ting. Everest Attitude «Red» Annspan I er heller ikke spesielt kjent i Øst-Europa, og gruer seg nok til tanken på å kunne havne der.

Everest Attitude «Red» Annspan I etterlater seg en søster, en mye tyngre Diamant Heart Cut 50.00 Carat med et litt krøkkete bukkestyre,  som vil være til praktisk trøst for Annspan, men det samme blir det jo ikke.

Rest in pieces.

Reklame

4 kommentarer

Filed under Uncategorized

4 responses to “M.I.A. – Rest in pieces!

  1. Jane Tennison

    Et enestående og gripende farvel med en god venn, som øyensynlig støttet deg i tykt og tynt. Alltid klar, klaget aldri og tålte alt fra asfalt til grus. Men husk – you can always buy new and improved friends…

  2. Bukkestyre? Høres jo knall ut den Diamanten da? 🙂 Nei, jeg føler virkelig med deg, og ønsker egentlig at Everest Attitude «Red» Annspan I rømmer fra sin overgriper. 😐

  3. Hehe, ja, bukkestyre i seg selv er ikke det verste. Dette er altså en litt krøkkete variant… Men altså, Everest Attitude «Red» Annspan I er opplært til ikke å snakke til fremmede og sykle fort avsted når hun har mulighet, så det kunne jo være håp om rømning! Meget smalt, riktignok 🙂 Men takk!

  4. Har selv mista en sykkel for en tid tilbake. Sykkeltyvene burde vært dynka i olje og rulla i sykkelkjeder.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s