I’m in love with my car

…er en låt fra en av Annspans all time favvo-plater, A Night at the Opera med Queen. 

Men det er ikke anliggendet nå, her skal det dreie seg om bil. Annspan har ikke filla peiling på bil, men liker å kjøre og liker å like bil. Derfor var sist fredag (Annspan henger alltid litt etter, husk det) en gledens dag da D2s veteranbilliste dukket opp til frokost. Endelig har Annspan råd til å kjøpe noen av sine gamle favorittbiler! Noe som selvsagt ikke kommer til å skje siden Annspan har – vi gjentar – ikke filla peiling på bil.

Annspan digga å se igjen sine gamle favoritter, her tjuvmontert fra D2s bildeserie (kanskje Annspans kontakter med mediet kunne anmode om embeddingmulighet?):

d2biler

Hvorfor disse? Here goes:

Golf GTI: Svart. Sexy. Dødskul lyd. Noen het Rabbit og var harrykule. Annspan besvimte litt av glede første gang hun fikk kjøre en. 

Honda Prelude: Annspans lengste bilforelskelse. Framkalte direkte hjertebank. Snerten, sportslig, spesiell, sikleverdig, snu-seg-etter-bil. Smaken av ordet. Mm-mm prelude. Med Honda på hjertet, I heart my Honda. 

VW Scirocco: Annspan synes å huske at den mye raffere ut enn dette. Dessuten var den grønn. Men å så gøy å kjøre, deilige dype bøtteseter, tøft tett lite ratt og supersmooth girspake.  Annspan fikk ofte låne av en klassekamerat, sikkert mest på grunn av utidig mas, og holdt hardt i nøkkelen når den motvillig måtte leveres tilbake. 

Ford Capri:  Litt harry. Men så kul. Hvit med fartsstriper, og bare navnet var eksotisk. Nesten like deilig i linjene som en Mustang. 

Kårrvett: Charlie’s Angels-bil. Farah Fawcett & co. Herrlig.

Volvo 242 GT: Bare jug, sjølsagt. Annspan har aldri ønska seg akkurat denne bilen. Men eide på tidlig 90-tall en Volvo 244 sånn ca 78-modell. Blå. Sivilsnutbil, som Annspans daværende venner kalte den, og lo av Annspan som forsvant litt bak rattet. Veide et tonn, og var en svær kasse som fløyt litt rundt personer under 1.70. Men det var Annspans første bil, og dermed kul. 

I ren billykke presenteres her Annspan og en leid Ford Probe – på tur i San Francisco ca 1991.

annprobe

Annspan og Ford Probe i San Francisco. D2 må gjerne rappe bildet.

Annspan innser at herværende publisistiske tradisjon med stadig å trykke veteranbilder av seg selv muligens begynner å bli et slitent konsept. Men Annspan kommer på at det finnes et bilde av sofafamilien i veteranrallyhjelmer i en Fiat Barchetta cabriolet på midten av 90-tallet en gang. Publiseres ved gjenfinning.

Reklame

2 kommentarer

Filed under Uncategorized

2 responses to “I’m in love with my car

  1. Sondre Husby Rostad

    Hm.. Fortsett slik og jeg vurderer deg som gjesteskribent på ‘la vitesse’ 🙂

  2. Ah, hyggelig, veldig hyggelig 🙂 Annspan har som sagt ikke peiling på bil og blir litt stolt. Riktignok litt usikker på toppoppslaget på La Vitesse akkurat nå…

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s