Read my lips – no more democracy

Siv Jensen var ikke nådig i sin antiminoritetstale. They're all out to get us! Stop them! Now!

Siv Jensen var ikke nådig i sin antiminoritetstale. They're all out to get us! Stop them! Now!

Dagens refs, fra talerstolen på Frps landsstyremøte. Siv Jensen har ordet, og hun har fått nok. Annspan siterer:

Virkeligheten er … at man nå er i ferd med å tillate en form for snik-islamisering av dette samfunnet. Og det må vi sette en stopper for!

Hvem er man? Er det man in black? Finnes det endelig i Norge, akkurat som i USA, et «they» or «them»? Snik-islamisering? Når noe snikinnføres, så merker vi det som regel ikke før det er for seint. Sånn at vi plutselig en morgen våkner og oppdager at vi har hijab på hodet alle sammen. Men Siv er redd. Siv er virkelig redd:

Kravene kommer – og de kommer i tur og rekkefølge.

Bærer ikke Sivs norske grammatikk allerede preg av at noen har snikinnført noe. Tur og rekkefølge? Det heter da tur og orden? Er det allerede slutt på orden? Men Siv fortsetter:

Halal-mat i fengsler. Skal det være sånn, at alle norske fengsler må ha parallelle kjøkken for å kunne tilfredsstille disse kravene?

Hva er et parallelt kjøkken? Er det det samme som et parallelt univers? Og betyr dette at Frp er i ferd med å snikinnføre meta-fysikk i politikken sin? Neida, det er enklere enn som så:

Synes de skal være veldig godt fornøyd, jeg, med at de får flere varme måltider om dagen. (applaus)

Og hvis de ikke liker det, får de legge seg sultne. Det måtte vi gjøre da vi var små.

Og vi ska’kke godta … vi ska’kke godta krav om egne fridager av religiøs karakter.

Neinei, fridager av religiøs karakter, det driver ikke ordentlige nordmenn med. Vi ska’kke godta det!

Vi ska’kke godta, at enkelte skoler i Oslo har separert gymundervisning og svømmeundervisning av hensyn til kjønn. Ska’kke godta det..! For det er ikke intregrering. Det er å snu det hele på hodet! Det er å tillate at enkeltgrupperinger, minoriteter, får lov til å bestemme hvordan samfunnsutviklingen skal være.

Ups! Nei, å la enkeltgrupperinger, minoriteter, bestemme hvordan samfunnsutviklingen skal være, det skulle tatt seg ut! Da ville vi hatt kvinnelig stemmerett, selvbestemt abort, homoekteskap, 8-timers arbeidsdag og andre forferdeligheter som ikke passer det norske folk. Vi ska’kke godta det!

La meg bare gjenta: Hvis Fremskrittspartiet får lov til å fornye Norge, så er det norsk lov, norske regler og norsk styresett som skal ligge i grunn for alt vi gjør. Og vi kommer IKKE til å tillate særkrav fra NOEN enkeltgrupperinger i dette samfunnet! (stor applaus)

OK, så pass på, bevegelseshemmede, svaksynte, mørkhudede, homofile, ugifte, alenemødre, eldre, voldsofre, lærere, sykepleiere, lastebilsjåfører og andre avvikere som har spesialinteresser og særkrav. Read her lips – you’re fucked.

Reklame

2 kommentarer

Filed under politics

2 responses to “Read my lips – no more democracy

  1. Thomas Rognmo

    Dette var vakkert 🙂

  2. Tilbaketråkk: Velg! 09 « annspan

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s