Palintologi på norsk

For meg spesifikt selvfølgelig. For da. Og også.

Palin er kanskje like ut som blogging etterhvert, derfor dukker hun jo på samme måte opp overalt hele tida.

Teksten nedenfor kunne ha vært fra en medarbeidersamtale i Meland Gruppen, men er faktisk et par av svarene i et reelt intervju Wolf Blitzer hadde med Palin på CNN i går. Kjekt oversatt til norsk av sofafamilen i et sjeldent ledig øyeblikk fra TV-tittinga:

BLITZER: President Bush har to og en halv måned igjen. Hva ønsker du å se ham gjøre de neste dagene og ukene? Hva er det viktigste han kan gjøre nå?

PALIN: Han gjør det allerede. Og det er å strekke ut en hånd til Barack Obama og også til begge potensielle nye statsråder også, og de vi vet vil bli statsråder, strekke ut en hånd til dem. Og ikke holde seg unna, å stikke seg vekk fra å ta tak i de utfordringene vi har i dag, jobbe sammen med den nye administrasjonen og få inn noen løsninger. Så jeg ser at han alt har gjort det.

Og det lover godt for vår nye president også. Og andre ting lover godt for president Bush og holde landet vårt trygt de siste sju årene med ingen nye angrep på nasjonen, de tingene vi ikke må miste av syne, at president Bush har gjort fremskritt mulig på de områdene i vårt land. Jeg vil gjerne rope «hallo!» til presidenten og takke ham for det.

BLITZER: Et annet spørsmål. Hva slags nye idéer har du for å få det republikanske partiet ut av grøfta det befinner seg i? Gi meg en eller to nye idéer som du har tenkt å presentere for de andre guvernørene som er samlet her.

PALIN: Vel, en rekke republikanske guvernører har virkelige gode idéer for landet vårt fordi det er vi som er i frontlinjene og blir holdt ansvarelige hver eneste bidige dag i tjeneste for folket som har ansatt oss i vår egen delstat og plankene i plattformen vår er sterke og de er bra for Amerika. Det handler om fritt marked og ha respekt for…

BLITZER: Betyr det at du har et nytt Sarah Palin-initiativ du gjerne vil komme med akkurat nå?

PALIN: Øh…! Ikke noe spesfikt akkurat nå. Jeg kommer til å sitte i disse stolene, å foreslå men å jobbe sammen med disse guvernørene som igjen i frontlinjene tvinges til og det er vår priviligerte plikt å finne løsninger på utfordringene vi møter i våre egne delstater hver eneste dag og bli holdt ansvarlig – ikke bare være en av mange som stemmer eller stemme «tilstede» nå og da, vi slipper ikke unna med slikt. Vi må få budsjettene våre i balanse og vi jobber med multimilliondollar-budsjetter og titusenvis av ansatte i våre organisasjoner.

Den ledererfaringen hver eneste guvernør har og må ha brukes godt nå idet vi jobber sammen som guvernører og hjelper til med å strekke ut en hand til Barack Obamas administrasjon, å hjelpe ham med å ta gode avgjørelser basert på løsningene vi allerede søker etter. For meg spesifikt, selvfølgelig, energi-uavhengighet som er løsbar her i dette landet – vi har de hjemlige løsningene fordi vi har de hjemlige ressursene.

Palin er ganske gøy på norsk, eller hva?

Hele intervjuet kan du se på CNN (jeg har gitt opp å få CNN-videoer på wordpress).

Reklame

Legg igjen en kommentar

Filed under politics, tv

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s